
Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele.
- Autor
- Eva-Maria Lipp,
- Dimensiune
- 165x235
- Număr pagini
- 104
- Editura
- Casa
Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele.
Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele. Scopul celor două autoare, ele însele bucătărese încercate, este de a-i învăţa pe oameni „să simtă adevăratul gust al alimentelor” pe care, datorită creşterii numărului de produse gata preparate cu gust identic, se pare că l-au uitat.
Cititorii sunt îndemnaţi ca pe baza reţetelor prezentate să prepare fără aditivii atât de dăunători sănătăţii, produse delicioase pe bază de lapte.
Într-un capitol separat, sunt prezentate componentele laptelui, precum şi diferitele tipuri de lapte existente în comerţ. În altul aflăm care sunt ustensilele necesare producerii delicateselor din lapte: brânză, lapte bătut, diferite tipuri de iaurt, chefir etc. Reţetele sunt explicite, conţinând şi valoarea nutritivă pentru 100g de produs finit.
Bogat ilustrată, cu un index alfabetic al reţetelor, cartea Produse din lapte preparate în bucătărie vă invită să preparaţi singuri specialităţi culinare având un ingredient principal la îndemâna oricui, laptele.
Aprecierea ta pentru recenzie nu a putut fi trimisa
Reclama un comentariu
Raport trimis
Reclamatia tau nu a putut fi trimisa
Scrie-ti recenzia
Recenzia a fost trimisa
Recenzia ta nu a putut fi trimisa