Stiinta cu sare si piper

Stiinta cu sare si piper
Stiinta cu sare si piper
Dimensiune
220x270
Număr pagini
176
Editura
Corint
Anul publicării
2024
Stiinta cu sare si piper
Dan Cristian Vodnar
Grabestete! doar 11 produse in stock.
83,08 lei
Include TVA
In stoc

Descriere

Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare.


Stiinta cu sare si piper. Chimia pe care nu o inveti la scoala este o carte care cuprinde atat aspecte teoretice despre chimie, cat si aspecte practice pe care le intalnim in bucatarie in fiecare zi. Poate va intrebati ce legatura are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se afla in spatele fiecarui fenomen culinar, iar in aceasta carte veti descoperi elementele de baza ale chimiei alimentare, impreuna cu surprinzatoarele procese care au loc intre molecule, dar si tehnicile consacrate si cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare.

Produse similare

   

Comentarii (0)